...

miercuri, 9 februarie 2011

pe mine m.a amuzat :)))




"Sa v'o zic p'aia dreapta cu copii .. Ii detest..i'as baga in pizda masi cat sunt mici si inca mai incap


Dar, nu pe toti. Astia care-s verisori sau nepoti, na, stiu ca-s subiectiva, da’s niste plozi foarte tari. Pe langa astia mai sunt,in procent de 1% dupa calculele mele facute in weekend, oameni normali care fac copii normali. Sa explic ce înseamna normal la mine, ca sa priceapă si capu’ vostru. Vorbim de părinti si copii (de la 2-3 ani în sus), deci:

-Sa nu tipe la plod. Aia care tipa la propiul plod iesit din propriul futai e mai retard decat broasca mea testoasa din copilarie care s-a ascuns sub pat si n-a iesit de acolo 6 luni. Progenitura întelege dacă-i explici frumos, pe un ton normal fara smiorcaieli si fara limbaj de epileptic. Daca tu-ti vezi plodu’ atât de încuiat si de prost incat sa te prostesti cu limbaj din ala, o sa iasa ca tine, adică retard. Stiu ca voi astia care spargti seminte la bloc si care va lasati omuletii nesupravegheati pentru ca n-aveti chef de ei, după care zbierati ca descreieratii că si-au murdărit hainele nu considerati ca sunteti retarzi, dar pe cuvantul meu de pizda educata ca sunteti.

-Plodu' nu tre bătut. Punct.

-Sa ascult plodu'. Plodu' tre’ să comunice, tre' invatat sa comunice iar asta se învata de la parinti, nu de la gradinita. Prin asta se întelege ca trebuie bagat in seamă si luat in serios atunci cand spune, evident, o copilărie. Stiu ca-i mai important să-i storci cosurile lu’ bărbactu’ de pa spate, doamna mama, decat sa te uiti la ce-ti arată copilu’, dar daca nu-l bagi in seama si-l trimiti sa se joace o sa iasa ca tine, adica retard.

-Plodu' nu tre ' lasat la televizor. Punct. (pentru desene exista cd-uri)

-Stimulează plodu’. Du-l la diferite sporturi, lasa-l sa faca cat mai multe activitati. O sa renunte pe parcurs la multe dintre ele, poate la toate, poate ramane una preferata. E important sa le incerce, sa-si dezvolte ideea de pasiune/hobby. Decat să-i cumperi fetitei a 132345-a papusa, ia-i o trusa cu margele, ate si alte prostii si las-o să-si testeze creativitatea. Pune-i sa desenze, sa picteze, admira-le operele si laudă-i. Stiu că scapi repede de ploada daca îi faci unghiile roz si-o trimiti la joaca, dar probabil va iesi ca tine, ori pitzipoanca frustrata ca are semn de la cezariana ori lucratoare la fabrica de smuls scame de pe sosetele chinezesti inainte de împachetare. Nu c-ar fi o rusine, dar vorbim totusi de acei 1%…

-Nu limita plodu’ fără explicatii. Nu face aia, nu pune mana pe aia, aia nu e voie, nu așa, nu ti-am mai spus că nu asa, prostule, daca mai zici odata asa te bat. Grobieni obidiți. Nici nu m-as obosi sa explic, dar hai, ca tot ma simt excesiv de desteapta de 5 minute încoa’. Explicatie e simplă: sunteti retarzi, plodu’ va fi la fel. Mi-e teama ca nu se-ntelege altfel.

-Învata plodu’ cum sa faca bani. Realitatea nu-i lapte si miere, oricat de boem o arzi tre’ să ai cunostinta cu ceea ce este extrem de real. Nu-i da bani ca e si el maricel si are nevoie, toti colegii lui au…Nu asa. Pune-l sa te ajute la diverse chestii ce tin de jobul tău (oricât de nesemnificative ar fi), din care tu faci bani iar el stie asta. O sa inteleaga ca banii nu vin de nicăieri și că nu curg pe teavă cand dai drumul la robinet. Daca le îndesi bani de buzunar doar pt. ca ai și poti, o sa iasă ca tine. Retard, da.

Da, și ar fi mai multe, mult mai multe, extrem de multe lucruri de care trebuie să te ocupi în privinta plodului propietate personala. De aia urasc plozii, pentru ca plozii AIA, crescuti de OAMENII AIA, sunt pe drumul pierdut. D’aia i-aș băga in pizda mamelor lor siliconate, pentru ca ce-o să iasă din ei, vai da noi. No, io o sa fiu moartă p’atunci, da’ oricum, o să-mi jeneze mie progeniturile. Și n-as putea accepta asta nici în mormânt.

Acum întelegeti de ce urasc plozii. Hai, la futut, poate faceti ceva mai bun. Daca nu ma cac pe voi stimabililor, că oricum cre’ că mă tirez dupe ocean."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu