...

marți, 15 decembrie 2009

Visuri spulberate de nervi

Azi 15.12.2009 pot spune ca a fost o zi infernala ,din pacate zapada a venit cam rece pentru unii,iar pentru alti cam pe neasteptate,am stat aproape toata ziua in trafic mai exact de la ora 12.20 pana pe la 18.00 cam asa ..blocati in trafic circuland bara la bara,iar uneori mergand cu 40 apreciam "viteza".
datorita unei mici incurcaturi traficul a "inghetat"

e bine totusi ca politia isi face meseria...:|
Am asteptat atat de mult sa ninga ,chiar mi.am dorit cu adevarat si iata ca a nins......
Si datorita zapezii totul s-a "dereglat"...traficul...termperaturile care s-au redus considerabil...si intensitatea nervilor nostri,pur si simplu izbucnesti...



Sa ne bucuram de tot ce ne inconjoara si sa incercam sa ignoram partea "goala" a paharului:P de frumusetea iernii:p

Un comentariu:

  1. Cand lumea ma intreaba de ce urasc eu iarna si zapada (bine,urasc e cam mult spus,pur si simplu nu o suport,nu am iesit din casa d ieri de cand a nins toata ziua,simt ca innebunesc) le raspund ca nu urasc iarna si zapada,ci ca urasc iarna si zapada din romania.De ce?Pentru ca uite ce se intampla:trafic infernal,frig,zapada jegoasa,strazi poleite.Si inca un lucru pe care nu-l mai suport sunt tampitii aia de pusti care stau pe strada si,desi te vad ca esti cat jumatate si ei si la statura si la tupeu,iti fut cate un bulgare in cap de nu te vad.Fara sa ii atingi.Aiurea!Mi-e dor de o partie calumea.Felicitari pt post si pt blog!Chiar imi plac ;)
    P.S.Scuza-mi cuvintele urate.

    RăspundețiȘtergere